Tillfälligt ny lokal till yogan

Pga renovering av Björkvallen måste vi flytta yogan till VIKSTA BYGDEGÅRD och även tyvärr  ändra dag och tid för tillfällena som är kvar innan jul. Detta börjar gälla redan från imorgon torsdag den 25 november.

Imorgon torsdag 25 november är det Yinyoga kl. 19.00 i Viksta Bygdegård.

Vecka 48 – 50 är det Yoga endast på TORSDAGAR,  Seasonalyoga kl. 18.00  och kl. 19,30 blir det Yinyoga.   

Tyvärr utgår Yin/Restorative klassen på Tisdagar under vecka 48-50. Kom gärna istället på Torsdagarnas klasser.

Du som är anmäld, hör av dig om detta ställer till problem för dig.

Hoppas att vi ändå ses på yogamattan. Namaste

 

Vi tänker på…

… varandra och stannar hemma från massage och yoga, när vi känner av förkylningssymtom.

Yinyoga

Så härligt!!! Imorgon startar yinyogan för hösten. Kl 19.00 ses vi på Björkvallen (dansbanan) och yinyogar. Där finns det gott om plats att hålla avstånd men ändå kan vi få yoga tillsammans. 

Har du aldrig varit med och yoga, kom gärna och prova. Yoga är för alla och alla kan vara med. Vi yogar alltid efter våra egna förutsättningar. 

Välkommen!  Namaste, Maria

Yoga hösten 2021

 Yogakurserna startar Torsdag 26 augusti med en Yinyogaklass.  Tisdag den 31 augusti startar en Seasonalyogaklass kl. 18.00 och kl. 19.30 börjar en Yin/Restorativegrupp, som är en mjukare yinyogaklass som har mer restorative-yoga än yinyoga, för dig som känner dig trött, stressad, utarbetad och helst vill vila och släppa taget.  Se gärna under ´fliken´ yoga, där jag har förklarat lite om de olika yogaformerna.

För att anmäla dig, gå till kurssidan.  Hoppas vi ses på yogamattan under hösten.   

Namaste, Maria

Höststart!

Massagen är igång igen efter semester. Jag finns på företag eller i lokalen vid församlingshemmet i Björklinge. 

Yogan hoppas jag kan starta i slutet av augusti. Info. kommer på hemsidan och instagram så fort jag vet startdatum. Vi kommer att yoga på Björkvallen (dansbanan) i Björklinge. Det kommer finnas en Seasonalyogagrupp, en Yin- och restorativegrupp och en Yingrupp, för dagar se under kurs-fliken.

Hoppas vi ses, Namaste!

Semester!

Jag älskar mitt jobb men nu är det ändå snart dags att ta semester. Från vecka 28 är det tid att bara vara, men den 12 augusti är jag tillbaka igen.

Ha de gott och hoppas du får njuta av ledighet!

Yoga utomhus!

Nu är det länge sen vi yogade tillsammans.

Tre tisdagar, den 15, 22 och 29 juni, om vädret tillåter, hoppas jag du vill vara med och yoga tillsammans utomhus. Vi yogar i den fina miljön vid Sätuna Herrgård. Vi startar med lugn Seasonalyoga ca 30 minuter och övergår sen till Yinyoga, från yang till yin!

Medtag egen yogamatta, filt och bolster om du har (bolster finns annars att låna). Parkering vid sidan om stallet. Yogapasset är mellan 18.30 – 20,  kostnad 100:- som du swishar till 1231152479. Anmälan via sms eller mejl till Maria, Må Bra Friskvård.

Välkommen, Namaste!

Massage och yoga januari 2021

Nu är massagen igång efter juluppehåll, på företag och i ”egen” lokal i Björklinge. Jag spritar/städar i tiden mellan kunderna och använder munskydd när jag masserar och i väntrummet är du ensam, allt för att göra det så corona säkert som möjligt för dig, som kommer.

Yogagrupperna har vi tyvärr inte startat då råden och restriktionerna gällande corona pandemin inte tillåter det ännu, men snart hoppas vi att läget är annorlunda och att vi kan ses och yoga tillsammans igen.

Ta hand om dig!

Önskar alla en God fortsättning

Nu har Må Bra Friskvård julledigt och återkommer för massagejobb den 11 januari och hoppas, hoppas att yogan snart kan starta upp igen på Björkvallen i Björklinge. 

Friskvårdspeng…

Välkommen på massage för att använda din friskvårdspeng innan årets slut. Sms:a eller mejla för att boka tid.