Nu är jag tillbaka efter en härlig sommarledighet!

Tillbaka att börja massera på onsdag i Uppsala och på torsdag i Björklinge. Det dröjer några veckor innan yogakurserna börjar men du är välkommen med din anmälan, kurserna börjar fyllas på. Jag ser fram emot att möta er alla genom massagen eller på yogamattan. Namaste

Yogainspiration

Nu har jag haft några fina yogadagar med mycket inspiration och egen yogatid. Härligt för både kroppen och själen. Varierande yogaformer som är sköna och roliga att prova på,  yin-, vinyasa-, istha-, kundaliniyoga. Nu några jobbdagar med massage innan det är dags för en yogakurs och sen semester. Ha de gott och skön sommar på er alla. Namaste

Semester…

Nu tar Må Bra Friskvård semester några dagar men är tillbaka och masserar den 3 och 4:e juli. Efter de dagarna blir det åter semester men också spännande yogautbildning. Önskar er alla en riktigt skön sommar.

I tisdags….

hade vi otur med vädret, regn och blåst. Då höll vi yogan inomhus i lilla mysiga grundet. Yogan blev från yang till yin (Seasonal yoga till Yin yoga). Härligt att få den blandningen nu när vi bara håller ett pass i veckan.

Nu på tisdag hoppas vi på bättre väder, så vi kan yoga utomhus mellan hästhagar och äppelträd i Sätuna. Hoppas vi ses på yogamattan. Namaste!

Tack…

Tack alla fina yogavänner i Seasonal- , Yin- samt Mediyoga för den här terminen. Alltid lika roligt att möta er på yogamattan.

Hoppas nu att det blir fint väder 4 tisdagar framåt (28/5, 4/6, 11/6, 18/6) så vi kan yoga tillsammans kl. 19.00, utomhus vid Sätuna Herrgård. 

En kväll i hälsans tecken…

Onsdag 15 maj kl. 17.30 välkomnar vi Dig & dina vänner till en kväll i hälsans tecken.

Under tiden vi fyller våra magar med varm dryck och nyttigt fika föreläser Mona Domarhed om `Kroppen & Knoppen`   Efter föreläsningen får Du prova våra behandlingar och ställa dina frågor till oss terapeuter som arbetar. Goodiebags till de 20 första.

Varmt välkommen till oss på Märstagatan 4 i Uppsala, 1 trappa upp, önskar Mona, Tom, Maria, Ronja, Nicklas, Heléne och Jeab.

Försommar…

Den här veckan har vi börjat yoga i försommarens årstid. Det passar när värmen har kommit och naturen har börjat slå ut. Nu sätter vi fokus till att öppna upp hjärtat och bröstet och att tvista. Energin i yogan börjar stiga lite mer precis som i naturen. I både SeasonalYoga och i Yinyogan följer vi den kinesiska medicinen för att stimulera meridianer och akupunkturpunkter.    Vecka 18 (29/4-5/5) ingen yoga.    Namaste!

Påsklov

Tisdag 16 april t.o.m måndag 22 april har Må Bra Friskvård Påskledigt. Glad Påsk på er alla och hoppas ni får njuta av ledighet och vackert vårväder. Ha de gott!

Det är vååår…

Nu är det verkligen vår och vi yogar i vårens årstid. Både Seasonal yoga och Yin yogan, som jag håller, följer den kinesiska medicinen och vi följer naturens skiftningar. Energin i yogan förändras med årstiderna och olika organ stimuleras men andningen, medvetenheten och närvaron till dig själv är den samma. Kom gärna och var med även om halva terminen har gått. Namaste

Nu är det sportlov och yogauppehåll!

V. 8 är det yogauppehåll. När vi ses igen i v. 9 börjar vi yoga i vårens årstid. Ska bli så härligt att börja tvista och rotera  ryggraden ännu lite mer för att komma åt att stimulera leverns och gallblåsans meridianer. Vi ses igen på yogamattan tisdag 26 februari. Namaste