Om

Jag har alltid jobbat med människor inom handel och barnomsorg innan jag 2005 blev utbildad massageterapeut och certifierad massör och senare Yogainstruktör. Jag är väldigt glad i mitt jobb och hoppas att det speglar av sig i mitt arbete.

Utbildade mig i Svensk Klassisk Massage hos Hälsoteket och har sen under åren byggt på med kurser hos andra skolor.

Efter några år med den klassiska massagen kände jag att den inte riktigt räckte till för mig när jag behandlade. Då utbildade jag mig i Kranio Sakral Terapi hos Whising Well. En terapiform jag är väldigt förtjust i och använder mig av i min massage tillsammans med den klassiska massagen.

Efter att ha jobbat några säsonger 2005 – 2007 vid Storhogna Spa och sett hur avslappnade människor såg ut som kom från stenmassagen, bestämde jag mig för att utbilda mig i La Stone Terapi i Danmark.

När jag själv hade yogat under några år utbildade jag mig till Yogainstruktör för att kunna dela med mig av yogan som jag själv älskar. Jag haft yogagrupper sen 2006 i Björklinge och Uppsala.

Jag är utbildad Seasonal yoga instruktör (Hatha Yoga) hos Tina Hedrén, med 200 timmar, som berättigar att vara med i Yoga Alliance.

Yin yoga- samt Restorative utbildning hos Magdalena Mecweld som tillsammans med hennes samarbetspartner Mats verkligen lär ut mindfulness, medveten närvaro, tillsammans med yin yogans övningar.

2016 utbildade jag mig till MediYoga instruktör samt 2017 till MIMY instruktör vid Mediyogainstitutet.

Jag bor i Björklinge med sambo Mats och vår hund  Jumjum, som ofta är med mig i jobbet. Vi har tre utflugna älskade barn och barnbarn ❤️